Office Park in Alto dos Gaios

Urban design for an office park located in a large green area in the valleys of Estoril. The old farmhouse playground located there, was maintained in substance and adjacent green spaces we have created a playground-related nature. The architecture of the proposed buildings reflect a purpose of great modernity and consistent adaptation to the previously established program.

Projeto urbano para um parque de escritórios localizado numa extensa área verde num dos vales do Estoril. A antiga quinta de recreio aí existente, foi mantida no essencial e nos espaços verdes adjacentes criámos um campo de jogos relacionado com a natureza. A arquitetura dos edifícios propostos refletem um propósito de grande modernidade e uma adaptação coerente ao programa previamente estabelecido.
Estoril, Portugal
City, Country
Detail Design
Projecto em Execução
Phase
2004
Date
Services
Typology
Geril s.a.
Client